

منبع:http://parisamaryam.blogfa.com/
حضور گسترده مردم تنها سه روز پس از حادثه عاشورا، بسترسازی اقدامات گروهکهای ضدانقلاب با قانون ستیزی، جهتگیری سران فتنه علیه اصول اساسی نظام، نقش رسانه های فارسی زبان در تهییج معترضان از سرفصلهای مصاحبه مهدی فضائلی با خبرگزاری مهر است.
خبرنگار سیاسی خبرگزاری مهر به مناسبت سالگرد نهم دی ماه روزی که نه تنها در تقویم این سال ها بلکه در حقیقت در تاریخ ایران زمین به عنوان روز "بصیرت" و "میثاق امت با ولایت" ثبت شده است، به سراغ مهدی فضائلی رفته و سوالات مختلفی را پیرامون این روز تاریخی از وی پرسیده است.
مهدی فضائلی مدیر عامل موسسه سروش و یکی از چهره های برجسته رسانه ای کشور و از صاحب نظران این عرصه است. او درباره وقایع 9 دی ماه سال 1388 تحلیل هایی با دریچه نگاه خاص خود دارد که متاثر از فعالیت سال های طولانی در حوزه رسانه است.
* خبرگزاری مهر-سرویس سیاسی: نام گذاری این روز را چقدر نزدیک به واقعیت می بینید؟
فضائلی: باید برای اینکه واقعه 9 دی را بشناسیم اتفاقاتی که تحت تاثیر آن بوقوع پیوست را بررسی کنیم. زمانی که ما به دی ماه سال 88 رسیدیم تقریبا از بعد از انتخابات یعنی از خرداد ماه تا دی ماه حدود 6 ماه کشور در تلاطم و ناآرامی به سر می برد و این به دلیل زیاده خواهی یک جریان و عدم تمکینش در مقابل قانون و مردم سالاری بود.
تا روز عاشورا در کشور تنش هایی وجود داشت که از خارج نیز حمایت می شد . اتفاقی که در روز عاشورا افتاد اتفاقی بسیار عجیب بود ولی به هر حال یک پیام بسیار مهم داشت و آن اینکه جریان فتنه نسبت به اصل مقدسات اسلامی مشکل دارد و هر چه که ما جلوتر می رفتیم لایه های ظاهری جریان فتنه برداشته می شد.
در ابتدا شاید عده ای بر این تصور بودند که مشکل این جریان تنها انتخابات بوده و نسبت به آن اعتراض دارند ولی هر چه جلوتر آمدیم مشخص شد انتخابات تنها یک بهانه است برای اتفاقات مهمتر.
در 13 آبان، 16 آذر، روز قدس و در حادثه تعرض به تصویر حضرت امام و ولایت فقیه مشخص شد که تعارض و تقابلی که این جریان دارد با اساس و مبانی نظام است. حتی در روز عاشورا بحث از نظام نیز فراتر رفت و مبانی مقدسی که در نزد مردم ایران بود مورد تعرض قرار گرفت. در اینجا بود که مردم نیاز به یک واکنش سریع را احساس کردند.
تهران - گام موفقیت آمیز دانشمندان هوا- فضای ایران در ارسال موجود زنده به فضا، خشم مقامهای ارشد آمریکا را برانگیخته و سخنگوی وزارت خارجه این کشور گفته است که مقامهای کشورش از این حرکت دانشمندان ایرانی نگران شده اند.
ˈویکتوریا نولاندˈ سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا به خبرنگاران گفت که پرتاب موشک به همراه موجود زنده به فضا نقض قطعنامه شورای امنیت است.
وی افزوده است که واشنگتن نگرانی خود را با دیگر کشورهای غربی در میان می گذارد و ارتباط نزدیکی با متحدانش برای رفع این نگرانی ها خواهد داشت.
نولاند گفته است که او تصاویر مربوط به آماده سازی این میمون برای سفر به فضا را مشاهده کرده است.
موفقیت تازه دانشمندان ایرانی ، راه ایران را برای اعزام انسان به فضا هموارتر کرد.
ایرنا
(بسم الله الرحمن الرحیم)
در ادامه سعی شده برخی نمادهای فراماسونها به همراه عکس و توضیحات کامل آورده شود.
نمادگرایی یکی از شاخصه اصلی ماسون هاست که شاید در بیشتر کارها و فعالیت های
خودشان نمادگرایی را انجام میدهند.
نمونه ای از این نمادها آبلیسک – دست شیطان یا دست شاخدار – گونیا و پرگار – عدد ۶۶۶
– عدد ۱۳ و … میباشد که در ادامه به توضیح کامل آنها میپردازیم.
ماسون ها و عقاید شرک آمیز مصر باستان
۱. نقوش اهرام ٬ مجسمه های ابوالهول و همچنین نوشته های هیروگلیف در سراسر لژهای
ماسونی به چشم می خورد

احكام و آداب زيارت
براي تشرف به حرم مطهر معصومين(عليهم السلام) و در حال زيارت قبور مطهر آنان، اين كارها مستحب است:
1. غسل زيارت، كه به همين نيت انجام شود و كيفيّت آن با ساير غسل ها فرقي ندارد.
2. با طهارت و وضو بودن.
3. پوشيدن لباس هاي پاك و تميز و بهتر است سفيد باشد.
4. عطر زدن و خوشبو كردن خود. بجز براي زيارت حضرت امام حسين(عليه السلام ) كه اين عمل مستحب نيست.
5. با آرامش و وقار حركت كردن و گام ها را كوتاه برداشتن.
6. مشغول بودن به ذكر، به خصوص ذكر «الله اكبر» و «الحمد لله» در حال رفتن به زيارت.
7. خواندن اذن دخول و اجازه گرفتن براي ورود به حرم.
8. بوسيدن آستانه و درگاه حرم، ولي سجده كردن جايز نيست مگر آنكه سجده شكر به جهت توفيق اين زيارت باشد.
از آنجا كه امروزه برخي از دشمنان مكتب اهل بيت از اين مسأله سوء استفاده كرده و عليه شيعيان تبليغ مي كنند، بهتر است زائران گرامي سجده شكر را نيز روبروي قبر و ضريح انجام ندهند.
9. وارد شدن به حرم با پاي راست.
10. نزديك قبر رفتن، به طوري كه بتواند در كنار ضريح قرار گيرد و خود را به آن بچسباند، در صورتي كه مزاحمتي براي زائران نداشته باشد و سبب اختلاط با نامحرم نباشد. يادآوري مي شود، هر چند نزديك ضريح رفتن اگر مزاحمتي براي ديگران نداشته باشد مطلوب است ولي زيارت حضرت صرفاً به دست ماليدن و بوسيدن ضريح نيست. بلكه اگر در حرم در گوشه خلوتي نيز زيارت نامه بخوانند به حضرت سلام بدهند از ثواب زيارت بهره مند خواهند بود و اين فكر كه اگر دست به ضريح نرسانند يا نبوسيدند زيارتشان كامل نيست تصور بي جايي است.
11. ايستادن در حال زيارت، اگر عذري ندارد و بتواند بايستد.
12. تكبير گفتن پيش از زيارت، وقتي قبر مطهر را مي بيند.
13. خواندن زيارت هايي كه از معصومين(عليهم السلام) رسيده است مانند زيارت جامعه و امين الله.
14. آهسته زيارت خواندن و پرهيز از صداي بلند.
15. خواندن دو ركعت نماز زيارت، پس از زيارت و هديه آن به صاحب مزار.
16. در زيارت معصومين(عليهم السلام) مستحب است پشت به قبله و رو به قبر زيارت بخواند.
17. خواندن دعا و قرآن و هديه ثواب آن به صاحب مزار.
18. توبه از گناهان؛ زيرا آن اماكن مقدس محل پذيرش توبه است.1
19. پرهيز از سخنان ناشايست و لغو و بيهوده و امور دنيايي در آن اماكن مقدس.
20. بيرون رفتن از حرم(به ويژه اطراف ضريح) پس از زيارت تا جا براي ديگران باشد و از زيارت ملول نشود و شوق زيارت همچنان در دلش زنده بماند.
پي نوشت:
1 . العروة الوثقي، ج1 ، في الوضوءات المستحبه ، ص194 ، الخامس و في الاغسال المكانيه و الفعليه ، ص462 ؛ سراج الشيعه في آداب الشريعه ، ص241 و مفاتيح الجنان ، آداب زيارت .
منبع: احكام فقهيِ سفرِ زيارتي عتبات؛ محمدحسين فلاح زاده
تأثیر قرآن در زندگی یک جوان
احمد بن سعید عابد گفت : پدرم براى من نقل کرد که در زمان ما، در کوفه جوان خداپرستى بود - بسیار خوش صورت و زیبا اندام - همواره در مسجد جامع حضور داشت و اندک وقتى بود، که در مسجد نباشد.
زن زیبا و خردمندى چشمش بر او افتاد و دلباخته اش شد. پس از مدت ها که رنج کشید و روزها بر سر راه آن جوان ایستاد، یک روز، هنگامى که جوان به مسجد مى رفت . زن خودش را به او رسانید و گفت : اى جوان ! بگذار یک کلمه با تو سخن بگویم ، آن را بشنو، آنگاه هر چه خواستى بکن . جوان به آن زن بى اعتنایى کرد و با او سخن نگفت . و به راه خود رفت هنگامى که از مسجد به قصد منزل مى رفت آن زن دوباره سر راهش آمد و گفت : اى جوان ! مى خواهم یک جمله با تو سخن بگویم ؛ به سخنم گوش کن
...
...